2017 – Maak er wat moois van!

  |   positieve impuls

Een nieuw jaar geeft altijd zo’n mooie aanleiding om eens even na te denken over wat je het afgelopen jaar hebt meegemaakt en opgepikt en wat je het aankomende jaar te doen staat. Om even bewust stil te staan bij hoe het met je gaat, waar je staat in je leven en of dat is waar je wilt zijn.

 

Doe je de dingen die je gelukkig maken? Ben je met de mensen die je gelukkig maken? Heb je een baan waar je gelukkig van wordt? Zo ja, dan knallen we meteen de champagne fles open! Prijs jezelf gelukkig, wees er dankbaar voor en ga nog lekker een jaar zo door.

 

Zo nee, laat dat dan niet nog een jaar doorsudderen maar kom in beweging. Doe iets. Daarmee zeg ik niet dat je meteen allerlei radicale beslissingen hoeft te nemen, maar wel dat je op z’n minst aan jezelf toegeeft dat jij de enige bent die jou in een gelukkigere toestand kunt brengen en dat je op z’n minst op onderzoek uit moet gaan wat daar in jouw geval voor nodig is.

 

Dat ben je waard. Jij hebt het recht op geluk – wat dat ook maar is voor jou. Je hoeft je niet kleiner te maken dan je bent; daar doe je jezelf echt mee tekort – en ook ons, je omgeving. Ik gun je dat op alle vlakken in je leven.

 

Maak er een prachtig 2017 van, als aftrap voor nog vele prachtige jaren daarna!

 

Hartelijke groet en gezondheid,

handtekening-Esther

Wil jij ontdekken waar jouw speciale toegevoegde waarde ligt en op welk plek jij het best tot je recht komt? Ik help je er graag mee. Kijk op mijn website bij diensten op welke wijze ik je daar mee kan helpen, of stuur me een bericht met je vraag.