Carrière bieb

Ebooks
Boektitels

In 5 stappen naar een carrière om te zoenen

Het maken van een carrièreswitch kan een opwindend avontuur zijn. Mits je de juiste aanpak kiest. Ik dit ebook vertel ik je stap voor stap hoe en in welke volgorde jij te werk gaat om jouw ideale werksetting te ontdekken en hoe je vervolgens die baan ‘te pakken’ krijgt.

aanvragen
in 3 stappen naar een persoonlijk verhaal waarmee je jezelf onderscheidend presenteert

Creëer je Persoonlijk Profiel

De opdrachten in dit ebook helpen je om je ‘kunnen’ en ‘willen’ helder op een rijtje te krijgen. Zo helder dat je er op ieder gewenst moment op terug kunt vallen. In een sollicitatie gesprek, tijdens het gesprek met je buurman of als je een treffend profiel op LinkedIn wilt plaatsen.

aanvragen

4 fouten die je niet wilt maken

Ik heb veel mensen voortijdig zien afhaken bij het realiseren van hun switch, en merkte dat zij in hun aanpak een aantal overeenkomstige ‘fouten’ maakten. Leer van hun fouten, dat scheelt een hoop frustratie.

downloaden
Artikelen
Boektitels

Wat past echt bij je? Maak een tijdlijn

(Flow 02 2015)

Plannen en keuzes maken voor de toekomst, dat is iets waar een persoonlijke tijdlijn je bij kan helpen. De tijdlijn laat je letterlijk terug in de tijd kijken: dit heb ik allemaal al gedaan, deze keuze heeft voor mooie momenten gezorgd en dat gevoel wil ik vaker hebben.

In het artikel in de Flow leg ik uit hoe je zo’n tijdlijn maakt en wat het je oplevert.

Voorspel je toekomst

(Flow vakantieboek 2014)

Hoe kom je er achter wat je nog wilt doen in je leven? Daar zijn een aantal manieren voor, waarvan ik ik er eentje toelicht in het Flow Vakantieboek.

klik en lees