Zo creëer jij jouw Carrière om te Zoenen

Vind jij het lastig om je loopbaan zo te vormen dat je er blij van wordt?

Vraag dan mijn gratis ebook ‘In 5 stappen naar een Carrière om te Zoenen’ aan.

Ik vertel je hierin precies welke weg je bewandelt om een loopbaan te creëren waar je energie van krijgt en je van betekenis voelt. Stuur me een mailbericht toe met ‘ebook 5 stappen’ in de onderwerpregel, dan krijg je het boek binnen 2 werkdagen in je mailbox. Ik hoor graag hoe je het heeft geholpen..

 

ps. heb je het na 3 dagen nog niet ontvangen? Dan is er een goede kans dat ‘ie in je spam terecht is gekomen.

handtekening-Esther

Vaak lukt het je zelf niet omdat je…

sterin je eigen bekende patronen blijft ronddraaien. Het is lastig om met een frisse blik naar jezelf te kijken, tenzij iemand je de juiste vragen stelt..

stervan allerlei kanten goedbedoelde adviezen krijgt die je nog verder verwarren. Jouw carrière moet vanuit jezelf komen. Daarom laat ik je echt je eigen plan maken.

sterjouw kwaliteiten niet bijzonder vindt, maar vanzelfsprekend. Lastig om dan te ontdekken waar je goed in bent en interessant voor een werkgever of opdrachtgever..

sterveel demotiverende verhalen om je heen hoort. Blijf dan maar eens creatief.. Het is belangrijk dat je leert je daarvoor af te schermen (en inspirerende verhalen op te zoeken..).

Op een goede manier aan de slag gaan met het creëren van jouw Carrière om te Zoenen vraagt om een van-binnen-naar-buiten aanpak. Eén die je eerst laat inzoomen op jouw wensen en (verborgen) mogelijkheden en je daarna de vertaling laat maken naar je ideale werkomgeving.

 

In mijn 33 pagina’s tellend ebook laat ik je zien wat er voor nodig is om een loopbaan te creëren waarin je perfect op je plek zit: een carrière waarin jij kunt stralen met al het moois wat je in huis hebt. Meld je vandaag nog aan en laat je op goede ideeën brengen!

Privacy-verklaring > zo ga ik met jouw gegevens om:

om je dit e-boek toe te kunnen sturen, gebruik ik jouw mailadres. Ik bewaar het daarna niet. 

Wie wil dat nou niet, een carrière om te zoenen. Ik wel en ik gun hem jou ook.

In 2005 maakte ik een grote switch: ik nam ontslag en startte mijn eigen coachpraktijk. Een spannende stap, maar één waar ik geen moment spijt van heb gehad. Wat voel ik een vrijheid nu ik mijn eigen creativiteit volledig de ruimte kan geven en helemaal dát kan doen waar ik energie van krijg: mensen coachen en inspireren.

 

Van generalist (een personal coach die iedereen wilde helpen met allerlei problemen) heb ik mezelf steeds meer ontwikkeld tot specialist (loopbaancoach) en nu klopt het plaatje helemaal. Met als resultaat dat ik honderden mensen aan mijn coachtafel heb begeleid en geïnspireerd bij hun loopbaanzoektocht.

 

Mocht je het leuk vinden dan lees je meer over mijn achtergrond en de ambitie die ik heb met Carrière om te zoenen op de Over Esther pagina  

Let op:

In dit ebook vertel ik wat er voor nodig is – en in welke volgorde je dat zou moeten aanpakken – om een carrière om te zoenen voor jezelf te creëren. Ik zou het fantastisch vinden als het lezen van de 5 stappen je gedachten al zo in beweging krijgt dat je met een duidelijk plan aan de slag kan gaan. In de praktijk zal het zo zijn dat je nog wel met een paar vragen rond blijft lopen. Mocht dat zo zijn: weet dat het heel normaal is.

 

Wat mag je verwachten:

✓ een goede uitleg (plus aftrap) over hoe je tot jouw carrière om te zoenen komt

✓ stof om over na te denken; de opdrachten en verhalen prikkelen je gedachten en laten je anders denken over je kunnen en willen

✓ een duidelijk beeld van de aanvullende informatie en zelfkennis die je nog wilt verzamelen om je switch te kunnen maken

✓ een levendige demo over hoe ik denk en werk – een bijzondere kennismaking zeg maar..

 

Dit ebook kun je zien als een goede opstap voor het coachprogramma: LoopbaanSWITCH. Wil je de opstap overslaan en meteen de diepte induiken? Hier lees je meer over het hoe en wat…